CHP İl Genel Meclis Üyesi Yılmaz Efe, İl Genel Meclis Üyeliğinden istifa etti. İşlerinin yoğunluğunu gerekçe göstererek istifa kararı aldığı öğrenilen Yılmaz Efe’nin konuya ilişkin açıklama yapması bekleniyor.

Efe’nin yerine İl Genel Meclis Üyeliğine Muhammet Arslan’ın geleceği öğrenildi.

CHP İl Genel Meclis Üyesi Yılmaz Efe'nin Kdz. Ereğli İlçe Başkanlığına göndermiş olduğu istifa dilekçesi şu şekilde:

 

Cumhuriyet Halk Partisi Kdz. Ereğli İlçe Başkanlığı’na

 

29 Mart 2009 tarihinde yapılan yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi’nden Zonguldak İl Genel Meclisi üyeliğine seçilmiş bulunmaktayım.

Geçen süreçte mesleki işlerimin yoğunlaşması ve zaman darlığı nedeni ile meclis üyeliği ile ilgili görevimde aksamalar meydana gelmeye başlamıştır. Bu nedenle, hizmetin en iyisine layık olan halkımıza hizmet götürme ve sorunları ile birebir ilgilenme noktasında, meclis üyeliğine gerekli zaman ayırabilecek arkadaşımıza görevi teslim etmemin ve üyesi olmaktan onur ve gurur duyduğum il genel meclisi üyeliğinden istifa etmemin doğru ve gerekli olduğunu düşündüm.

Gönül bağı ile bağlı olduğum Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir üyesi olarak gerek önümüzdeki genel seçim sürecinde ve gerekse daha sonrasında partimizi iktidara taşımak için bireysel olarak partililerimiz ile birlikte çalışmalarımız devam edecektir.

 

İlçe Başkanlığımıza saygılarımla bildiririm. 11.02.2011

 

Yılmaz Efe