19 Mart’ta yapılan Genel Kurul sonucunda Şafak Erel’in başkanlığında göreve seçilen Kdz. Ereğli Gazeteciler Derneği (EGD) Yönetim Kurulu, ilçedeki kurum ve kuruluşlara ziyaretlerini sürdürüyor.

EGD Yönetim Kurulu Üyeleri, bugün İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Ticaret ve Sanayi Odası ziyaretlerinin ardından Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şubesi ile Gülüç Belediyesi’ni ziyaret etti.

SENDİKA ZİYARETİ

Günün üçüncü ziyareti olarak Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şubesi’ni ziyaret eden EGD Yönetimi; Sendika Başkanı Yakup Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılandı.

Ziyarette konuşan EGD Başkanı Şafak Erel, bir süre önce Sendika Başkanlığına getirilen Yakup Yılmaz ile Yönetim Kurulu Üyelerine ‘hayırlı olsun’ diyerek, görevlerinde başarı dileğinde bulundu. Yılmaz da EGD Yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Ben de Yönetim Kurulu Üyelerimiz adına sizleri tebrik ediyor, görevinizde başarılar diliyorum” dedi.

Ziyarette Erel, görevi devir alır almaz EGD’yi kurumsal bir yapıya kavuşturmak için çalışmalara başladıklarını ifade ederken; Yılmaz da sendikal faaliyetleri ile ilgili kısa bilgilendirmede bulundu.

Ziyaret, Yılmaz’ın EGD Yönetimi adına Başkan Erel’e kahve fincanı hediye etmesi ve anı fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.

DEMİRTAŞ, BAŞARI DİLEDİ

EGD Yönetimi, günün son ziyaretini Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş’a gerçekleştirdi.

Gülüç Belediye Başkanlığı makamında gerçekleşen ziyarette konuşan EGD Başkanı Erel, Gülüç’ün Ereğli’nin şirin bir beldesi olduğunu belirterek; belediye tarafından beldede yapılan çalışmaları yakından takip ettiklerini söyledi. Gülüç Belediye Başkanı Demirtaş’ın beldeye güzel hizmetler verdiğini ve önemli yatırımlar kazandırdığını ifade eden Erel, Demirtaş’a başarı dileğinde bulundu.

EGD Yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Demirtaş ise yapılan kongre sonucu göreve gelen gazetecileri tebrik ederek, başarılar diledi.

Gazetecilerin, kamuoyunu doğru bilgilendirmek adına oldukça önemli bir görev üstlendiklerini vurgulayan Demirtaş, Ereğli basınının genel anlamda bu görevi layıkıyla yerine getirdiğini ifade etti. Demirtaş, yapılacak çalışmalarda Gülüç Belediyesi olarak EGD ile işbirliğine hazır olduklarını da sözlerine ekledi.

Ziyaret, günün anısına fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.