Memur-Sen'e bağlı Eğitim Bir-Sen Zonguldak Şubesi, yöneticilik sınavına hazırlanan kursiyer üyeler ve kursta görev alan öğreticiler için kokteyl düzenledi.
Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı okullarda yönetici atamalarının sınavla yapılacağı belirlendikten sonra Eğitim Bir-Sen Zonguldak Şubesi, sınava katılacak adaylar için bir aylık bir kurs açmıştı. 
Sendika yetkilileri, kursun bitiminin ardından kursiyerler ve öğreticiler için kokteyl düzenledi. Düzenlenen kokteyle, İl Özel İdare Müdürü Rıza Cici, Teftiş Kurulu Başkanı Osman Bozkan, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hasan Eryiğit, Şube Müdürü Kadri Arslan, okul müdürleri ve yönetici adayı kursiyerler katıldı.
Kokteyl de konuşan Eğitim Bir-Sen Zonguldak Şube Başkanı Kamuran Aşkar, kursta görev alan ve emeği geçen uzman öğreticilere teşekkür etti. Eğitim Bir-Sen'in ücret sendikacılığının yanında, akademik ve hizmet sendikacılılığını benimsediğini ve bu amaçla üyeye dönük hizmetlerde bulunduklarını, yönetici adaylarının sınavla atanacağının belirlenmesi sonrası böyle bir kurs açmayı uygun gördüklerini ifade etti. Aşkar, kurs boyunca yönetici adaylarının yoğun bir şekilde çalıştıklarını ve emeklerinin karşılığını alacaklarına inandıklarını söyledi.
Okula idareci olarak atanacak olan üyelerinin başarılarının bireysel, başarısızlıklarının Eğitim Bir-Sen hanesine yazılacağını ifade eden Aşkar, bu konuda idarecilere büyük iş düştüğünü belirtti. Şimdiye kadar idareci üyelerinden herhangi bir olumsuzluk duymadıklarını söyleyen Aşkar, idarecilerin bulunduğu kurumda vatandaşa devletin sıcak yüzünü göstermeleri ve özverili bir şekilde çalışmaları gerektiğini ve idareci olarak atanacak olan üyelerin bu özveriyi göstereceğine inandıklarını kaydetti.
Kursta görev alan öğreticilere teşekkür eden Aşkar, kurs verenlere birer hediye takdim etti.