Özel Yıldırım Koleji, Ereğli'de devlet ve özel okul müdürlerini iftar yemeğinde buluşturdu. İftar yemeğine Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar da katıldı.

Ereğli Özel Yıldırım Koleji, her yıl geleneksel hale getirdiği iftar yemeğini gerçekleştirdi. Ereğli'de faaliyet gösteren devlet ve özel okul müdürlerini iftar yemeğinde bir araya getiren iftara Milli eğitim Müdürü ve Şube müdürleri de katıldı. İftar yemeğinin ardından konuşan

Yıldırım Koleji Müdürü Ahmet Arıkçı, düzenlenen iftar yemeğinin hem tanışma hem de kaynaşma açısından da faydalı olduğunu söyledi. Arıkçı konuşmasında "Bu sene yeni tayin olduğum Yıldırım Kolejinde sizlerle bir arada olmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyorum. Geleneksel hale getirilen iftar yemeğimiz hem tanışmak hem de kaynaşmak açısından büyük önem taşıyor. Benimle birlikte yeni atanan müdür arkadaşlarımız da olmuş. Onlara da yeni görevlerinde başarılar diliyorum." dedi.

Düzenlenen iftar yemeğinde bir konuşma da Ereğli İlçe Milli eğitim Müdürü Turan Akpınar yaptı. Akpınar, "Özel Yıldırım Koleji her sene düzenlediği iftar yemeğinde bizleri bu senede bir araya getirdi. İdare ve yönetimine teşekkür ediyoruz." dedi.