Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası, 2019 yılı eğitim programı kapsamında ikinci eğitimi düzenliyor. 15 Mart'ta başlayan eğitim dizisi önümüzdeki 5 ay boyunca devam edecek. Eğitimlerin ikincisi olan “Etkin Liderlik” eğitimi 02 Nisan 2019 Salı Günü Saat 10:00-16:00 arasında Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası eğitim salonunda gerçekleşecek.

Eğitimde liderliğin tanımı ve çeşitleri ile lider-yönetici ayrımı, kişisel özellikler ile liderlik çeşitleri arasında bağlantı kurulabilmesi, liderlik becerilerinin içeriği ve uygulamaları, güncel ve tarihi örnekler, liderliğin tanımı, çeşitleri ve özelliklerine giriş, blake-mouton yönetim skalası, liderlik motivasyonu ölçümü, liderlik tarzları, duygusal zekâ (eq) kavramı, liderlikte etkili iletişim becerileri, işleri çalışanlara delege etme ve görev dağılımlarını belirleme teknikleri, grow modeli, koçluk ve mentoring, Herzberg’in “motivasyon ve hijyen faktörleri”, Adam’ın “denklik teorisi”, çatışma yönetimi konuları anlatılacak. Katılımın ücretsiz olduğu eğitim sonunda katılımcılara sertifika verilecek. Eğitim 30 kişi ile sınırlı olduğundan katılmak isteyenlerin Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odasını (0372 251 11 11)arayarak kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Alanında uzman kişiler tarafından verilecek eğitimler tüm ilgilenenlere açık ve ücretsiz olacak.

Eğitim programlarıyla ilgili bilgi veren Zonguldak TSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir" Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası olarak üye ve personel eğitimlerine çok önem veriyoruz ve yönetim olarak her türlü eğitim taleplerini her zaman dikkate alıyoruz. Her sene olduğu gibi bu sene başında da eğitim konusunda bir planlama yaptık. Bu plan kapsamında herkese açık ve ücretsiz olmak üzere 5 eğitim programı belirledik. Mart ayında ilk eğitimimizi gerçekleştirdik. Nisan ayı eğitimimiz 2 Nisan Salı Günü “etkin liderlik” konusunda olacak. Ücretsiz olarak vereceğimiz bu eğitimi almak isteyenlerin Odamızın 251 11 11 numaralı telefonunu arayarak kayıt yaptırmaları gerekiyor" dedi.