Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) bünyesinde kurum personelinin verimini arttırmak amacıyla, İş Güvenliği Eğitim Daire Başkanlığı'nca İngilizce kursu düzenlendi.
İngilizce kursunun birinci dönemini başarıyla tamamlayan 16 kurum personeli, stres atmak ve kaynaşmayı güçlendirmek amacıyla yemekte buluştular.
Keman eşliğindeki yemeğe, Kurs Öğretmeni Erhal Koltuk ile İngilizce eğitimi görenler katıldı. İngilizce kursuna katılan kursiyerler yemek ile ilgili olarak, "Yorucu bir eğitim-öğretim yılını geride bıraktık. Bir araya gelmek, yorgunluğumuzu biraz olsun dindirmek amacıyla bu yemeği düzenledik.
Bizlere İngilizce eğitiminde katkı sağlayan herkese ve eğitime olan katkılarından dolayı emeği geçenlere teşekkür ederiz" dediler.
Kurs Öğretmeni Erhal Koltuk, öğretmenlik yaptığı dönemlere ait ilginç anılarını anlattı ve sınıf içerisinde kurs dönemi boyunca kursiyerlere konularla ilgili şu ilginç benzetmeleri (The Theatr Game Handsome and English Teacher Erhal Koltuk, Drink Raki Orhan, President Sezai, Make a Cake Hülya, No Smoking Sigaratte Selçuk, Drive a Car Ömer, Wash-up Mustafa, Kemani Sing a Song Mustafa, The Clasical Music Yusuf, Goes "Gozz" Yüksel, Play Football İlyas, Play Folklor Sinan, Susin Suzan, He She as Ali, Post Tense Muhammet) yaptılar.