Eğitim-İş Kdz. Ereğli Temsilcisi Cengiz Başaran ve Yönetim Kurulu Üyeleri Belediye Başkanı Halil Posbıyık'ı ziyaret ederek, belediye olarak merkez ve köylerdeki öğrencilere ücretsiz olarak dersimiz Atatürk isimli filmi izleme imkanı sağlamasından dolayı teşekkür etti.

ÖRNEK ÇALIŞMAYA TEŞEKKÜR EDİYORUZ
Cengiz Başaran, Başkan Posbıyık'ı böyle bir çalışmaya imza attığı için kutlayarak " Belediye olarak merkez ve köy okullarımızdaki öğrencilere ücretsiz olarak Atatürk'ü en iyi anlayan ve anlatan Turgut Özakman'ın kaleme aldığı 'Dersimiz Atatürk' filmini öğrencilerimize izletmek çok önemli. Gençlerimize ve öğrencilerimize Atatürk'ü gerçek anlamda doğru bir şekilde anlatmalıyız. Biz size Eğitim-İş olarak kutluyoruz. Temennimiz sizi örnek alarak diğer belediyelerin ve kuruluşların da bunun gibi projeyi örnek alması" dedi.

MUTLUYUZ
Başkan Posbıyık, teşekkür ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi; "Böyle bir çalışmayı yapmamızın ne kadar doğru bir iş olduğunu sizin teşekkürlerinden daha iyi anlıyorum. Teşekkürünüz çok onur verici ve şevkimizi artırıyor. Bizim bi projemizin ucu açık; öğrenci sayısı önemli değil bize milli eğitim kanalıyla talepte bulunan tüm okullarımızın öğrencilerinin izlemesini sağlıyoruz. Ulaşım sorunu olan okullarımızın öğrencilerini araçlarla biz okullarından alabiliriz"
Eğitim-iş Sendikasına açık olarak işbirliği davet ediyorum. Belediye olarak sizlerin gençlerimiz ve öğrencilerimiz için yapacağınız her türlü projeye destek vermeye hazırız."