Kdz.Ereğli Eğitim Vakfı toplantısı gerçekleştirildi. Kdz.Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, kaymakamlık toplantı salonunda yaptığı konuşmada ilçede yapılan ve yapılması hedeflenen eğitim çalışmalara ilişkin vakıf yöneticileri ile değerlendirmede bulunduklarını söyledi.

 

Eğitim ve öğretim ile ilgili belirlenen öncelik sırasına göre vakfın program yürüttüğünü belirten Kaymakam İbrahim Çay, “İlçemizde yapımı devam eden okul inşaatlarımız, yapılması hedeflenen okul binalarımız var. Bu doğrultuda vakfımız çalışmalarını da büyük bir titizlikle yürütmektedir. Hayırseverlerimiz başta olmak üzere ilçemizde eğitimin bir adım daha ileriye gitmesi için herkes üzerine düşeni fazlasıyla yapıyor. Geleceğimiz olan gençlerimizin daha iyi ortamlarda eğitim ve öğrenim görebilmeleri için çabalarımız devam edecek” dedi.

 

Vakıf üyelerine Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2014 yılının ilk 5 ayında yapılan çalışmalara ilişkin ise brifing verildi. Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Opr.Dr.Hüseyin Uysal da tabii üye olarak ilk kez Eğitim Vakfı toplantısına katıldı. Uysal, Eğitim Vakfı’nın çalışmalarına tam destek vereceğini de belirtti.

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)