2010-2011 eğitim-öğretim yılının açılmasının ardından Tepebaşı Okulu müdür, öğretmen ve öğrencileri Belediye Başkanı İsmail Eşref'i ziyaret etti.
2010-2011 eğitim-öğretim yılı açılışı ve İlköğretim Haftası nedeniyle Zonguldak Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Necmi Güneş, Tepebaşı İlköğretim Okul Müdürü Vahittin Tombul, okul öğretmenlerinden Seyhan Özel ve öğrencilerden Büşra Kurnalı ile Yiğitkan Özbektürk, Zonguldak Belediye Başkanı İsmail Eşref'i makamında ziyaret etti. Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Necmi Güneş, "Zonguldak Belediye Başkanımız İsmail Eşref'in eğitime ve eğitimcilere verdiği katkılardan dolayı kendisine teşekkür etmek istiyorum" dedi.
Zonguldak Belediye Başkanı İsmail Eşref ise, "2010-2011 eğitim-öğretim yılı hayırlı olsun. Atatürkçü, laik, ülkesini seven bireyler yetiştirmek çok önemli. Bu konuda eğitimcilere büyük görevler düşmektedir. Başarılı eğitim programı uygulanması da çocuklarımızın yetişmesi açısından önemlidir. Bizler de bu görevlere gelmişsek, aldığımız eğitimler de çok önem arz etmektedir. Ülkemizin daha iyi çağdaş bireyler yetiştirmesi eğitimle sağlanabilir. Genç nesil şimdi çok zeki. Bizimde belediye olarak görevimiz, eğitime katkı sağlamak. Benimde gitmediğim gezmediğim okul yok. Yeni öğretim yılına girerken, okul bahçelerimizi yıkama ve temizlik işlerini yaptırıyoruz. Bu konularda çaba sarf ediyoruz. Amacımız çocuklarımızın daha sağlıklı koşullarda eğitimlerine devam etmeleri. Tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum" diye konuştu.
Konuşmaların ardından Zonguldak Belediye Başkanı İsmail Eşref, öğrencilere kırtasiye malzemesi hediye etti.