Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yurt genelindeki illerde bulunan eğitimcilere yönelik seminerde Zonguldaklı eğitimciler Devrek Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) buluştu. Seminerde; Devrek, Çaycuma ve Gökçebey ilçe milli eğitim müdürleri, şube müdürleri ve okul müdürlerinin bir araya geldi. Seminer saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Seminerde; İnsanı anlamak ve yönetmek, Etkili iletişim teknikleri, Aile içi iletişim, Başarının sırları, Liderlik ve ekip ruhu, Profesyonel takımdaşlık ve ekip ruhu, Hayat boyu başarı, Yönetimde başarı, Türk kültüründe yönetmek, İnsan kaynakları yönetimi, Protokol kuralları ve eğitimde inovasyon ve başarı konuları ele alındı.
Konuyla ilgili bilgi veren İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Recep Demirtaş, İlkini geçen ay yaptığımız seminerin tamamını ilde yapmak istedik. Ancak çok geniş bir yere sahip olamadığımız için gruplara ayrılarak Zonguldak, Devrek Alaplı ve Ereğli olmak üzere üç aşama halinde bu semineri düzenleme kararı aldık. Bu günde Devrek'te toplanarak Çaycuma, Gökçebey ve Devrek'te ki İlçe Milli Eğitim Müdürlerimizi, şube müdürlerimizi ve okul müdürlerimizi bir getirerek ilgili arkadaşlarımız tarafından konun içeriği hakkında sunumlar yapıldı. Bu seminerde ki amacımızdan biriside il ve ilçelerde görev yapan arkadaşlarımızın hem birbirlerini tanımalarını hem de kaynaşmalarını sağlamak bir araya getirme imkanı yakaladık seminerin eğitimci arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum dedi.
Düzenlenen seminere;
İl Milli Eğitim Müdürü Yardımcısı Satılmış Tunçkaya, Devrek İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Turan, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, şube müdürleri ve okul müdürleri katıldı.