Üniversite öğrencilerine burs sağlama konusunda uzun yıllardır duyarlı davranan Atatürkçü Düşünce Derneği Karadeniz Ereğli Şubesi, yeni bir kampanya başlattı.

Atatürkçü Düşünce Dernekleri'nin  "olmazsa olmaz" hizmetlerinden biri olan başarılı ve maddi desteğe muh taç öğrencilere burs sağlama konusundaki hassasiyeti ile hareket eden Kdz. Ereğli Şubesi de, komisyonun belirlediği kriterler doğrultusunda her yıl sürekli olarak öğretim süresince burs vermeye devam ediyor.
Bu hizmetini devam ettirirken büyük bir başvuruyla karşılaşan dernek şubesi, üyelerini bu konuda bilgilendirerek aile bütçelerini de sarsmayacak oranlarda katkı vermeye çağırdı.
Şube Yönetimi üyelerine gönderdiği bilgilendirme iletisinde şöyle dedi:
" Günümüzde devlet üniversitelerinde bile başarılı gençlerimiz parasızlıktan okuyamamakta, başlayanlardan bir kısmı da eğitimlerini yarıda bırakmak zorunda kalmaktadır. Atatürkçü Düşünce Derneği üyeleri olarak bize düşen, bu gençlerimizi başka karanlık odaklara muhtaç etmeden onlara sahip çıkarak, Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, yüreği yurt sevgisiyle dolu iyi bir birey olarak yetişmelerine katkı sağlamak üzere az çok demeden 5,10,20 TL gibi aile bütçenizi sarsmayacak miktarlardaki düzenli bağışlarınızı aşağıdaki burs hesaplarımıza yatırabilirsiniz."
ADD Şubesinin burs hesap numaraları şöyle:
Yapı ve Kredi Bankası: Şube kodu: 161 Hesap No: 83379886
İş Bankası Şube Kodu: 7620 Hesap No: 0843835