Kdz. Ereğli'de faaliyet gösteren Rotary Kulübüne bağlı Rotaryanlar tarafından eğitime katkı  adı altında kaynaşma ve dayanışma yemeği düzenlendi. 
Kdz. Ereğli Rotary Kulübü Başkanı Semih Dizdar'ın eşi Ayla Dizdar'ın öncülüğünde Kdz. Ereğli Mühendisler Derneği Lokalinde yapılan yemeğe Kdz. Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay'ın eşi Nazmiye Çay, Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç'ın eşi Nagihan Malğaç, Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu'nun eşi Dilek Çimenoğlu, Karadeniz Bölge Komutanı Albay Yalçın Enç'in eşi Nursel Enç, Kdz. Ereğli Rotary Kulübü üyelerinin eşleri ve eğitim gönüllüsü bayanlar katıldı.
Yemekte bir konuşma yapan Kdz. Ereğli Rotary Kulübü Başkanı Semih Dizdar'ın eşi Ayla Dizdar, eğitime katkı sağlayabilmek için kaynaşma yemeği düzenlediklerini belirterek Kdz. Ereğli Rotary Kulübü olarak bu dönemde eğitime katkı amaçlı düzenlediğimiz yemek organizasyonuna büyük bir katılım olması bizleri çok sevindirmiştir. Eğitim gönüllüsü bayanlar ile bir araya geldik. Bizlere verilen destekler çerçevesinde eğitime bir damlada bizlerden olması için çalışmalara başladık. Bu kapsamda ihtiyacı olan bir anaokulunun düzenlenmesine katkı sağlayacağız. Eğitime yapacağımız katkılardan dolayı bizlere destek olan herkese çok teşekkür ediyorum dedi.