Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Kdz. Ereğli Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü 3. Sınıf. 2. Öğretim öğrencileri Topluma Hizmet Dersi Uygulamaları kapsamında Bayat ilk ve ortaokulu binasının dış cephesinin tamiri ve boyasını yaptı.

BEÜ Kdz Ereğli Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü 3. Sınıf 2. Öğretim öğrencileri  Mehmet Salih Orak,Yusuf Ülker, Nedim Küçük,Emre Demir,Mehmet Zahit Yeşilmen ve Ayşe Uğur, Topluma Hizmet Dersi Uygulamaları kapsamında Bayat ilk ve ortaokulu binasının dış cephesinin tamiri ve boyasını yaptı. 
BEÜ Kdz Ereğli Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü 3. Sınıf 2. Öğretim öğrencisi Ayşe Uğur, “Topluma Hizmet Dersi kapsamında Bayat ilk ve ortaokulu binalarını dış cephesinin tamiri ve boyası için Kdz.Ereğli esnafından topladığımız malzemelerle çalışmalarımıza başladık. 
Öğretim faaliyetinin yapıldığı binanın onarılarak geleceğimizin temellerini oluşturulacak minik kardeşlerimize sağlıklı bir ortam ve sağlıklı bir eğitim ortamı oluşturmayı amaçladık. 
Bu anlamda ‘Eğitime Renk Verelim’ adlı proje için kampanya başlattık. Bize katkısı olan başta Okul müdürü Yılmaz Dedeoluk, ve esnaflarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.