Kdz. Ereğli Polis Merkezi Amirliğine intikal eden olayda bir kişi eğlenmek için gittiği birahanede çantada bulunan parasından oldu. F.A.Ç. birahaneye alkol alıp eğlenmek için arkadaşı H.A. ile gittikleri, üzerinde fazla parası olmadığı için mekan çalışanlarından T.K. ile birlikte ATM’den para çekmeye gittiklerini, daha sonra tekrardan mekana döndüklerinde bir ara yanına tanımadığı şarışın, kısa saçlı, üzerinde siyah beyaz çizgili tişört olan bir erkek şahsın oturduğunu sonrasında burada çanta varmış diyerek yanından kalktığını belirtti. Mekanın kapanma saatine yakın hesabı ödemek için kasaya giden F.A.Ç. burada çantasından 750 TL parasının çalınmış olduğunu fark ettiğini iddia ederek şüpheli şahıs veya şahısların aranmasına başlanılmasını istedi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

Çaycuma’da iş kazası
Çaycuma İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne intikal eden olayda,  bir kişi inşaatta çalıştığı esnada üzerine inşaat malzemesi düşerek yaralandı. 
Üzerine inşaat malzemesi düştüğü bildirilen E.B.’nin ise hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. Olay şu şekilde gerçekleşti:
“Bahse konu adreste bir şahsın üzerine inşaat malzemesi düştüğünün bildirilmesi üzerine bahse konu adrese intikal edilmiş, olay yerinde yapılan araştırmada, kazanın dört katlı binanın önünde park halinde bulunan sayılı İnşaat ibareli, kırmızı renkli AS 950 marka dorseli kamyon üzerinde meydana geldiği, kamyonun dorse kısmında çatı malzemelerinin ( kiremitlerin) olduğu, Kamyon kasası üzerinde demir parmaklık halinde bulunan vinç kafesinin olduğu, vinç kafesinin içerisinde kiremitlerin mevcut olduğu, kafesi binanın tepesine çıkarmak için kullanıldığı tahmin edilen vinçin aracın sağ tarafında bulunduğu, kamyonun kasasının üzerinde bulunan demir iskelelerin yatık bir vaziyette olduğu görülmüş.”
Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldığı bildirildi.

 

Uyurken evine 
hırsız girdi

Kimliği belirsiz bir kişi ev sahibi evde uyurken mutfak kapısından içeri girerek bir adet cep telefonu çaldı.
Kdz. Ereğli Polis Merkezi Amirliğine intikal eden olayda H.D. evinin salonunda uyuduğu esnada televizyonu sesine uyandığını ve mutfak kapısının önünde 20-25 yaşlarında, mavi tişörtlü, 1.80 boylarında, sarı saçlı bir erkek gördüğünü belirtti. Şahsı yakalamaya çalıştığını ancak yakalayamadığını evini kontrol ettiğinde Nokia marka cep telefonun olmadığını belirten H.D. kimliği belirsiz kişinin yakalanması istedi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.