Kdz.Ereğlililer Derneği Yönetimi, yeni projelere ilişkin yöneticileri ile bir araya geldi.

 

 

Kdz.Ereğlililer Derneği Yönetimi önceki gün Bozhane’de Hicabi’nin Yeri’nde sabah kahvaltısında bir araya geldi, derneğin yeni ve örnek projelere imza atabilmesi için fikir alışverişinde bulundu. Geçtiğimiz günlerde ilçede bulunan siyasi partilerin ilçe başkanları ile birlik ve beraberlik toplantısı düzenleyerek, “Başarılı olunabilmesi için birliktelik şart, biz ilk adımı attık bu adımı hep birlikte daha ileri noktalara taşıyalım” mesajı veren Dernek Yönetimi önceki gün de sabah kahvaltısında yöneticileri ile bir araya geldi.

 

ÜYELİKLER DEVAM EDİYOR

Dernek Başkan Vekili Birol Bektaş, derneğin sadece ilçe ile değil yurt içi ve yurt dışının pek çok noktasında yaşayan Kdz.Ereğlilileri bir araya getirmek olduğunu belirtti. Dernek üyeliklerinin yeni bir sistem dahilinde gerçekleştirildiğini bu doğrultuda üye olmak isteyenlerin müracaatlarını beklediklerini kaydeden Başkan Vekili Bektaş şu ifadelere yer verdi: “Üye formlarımızı dağıtıyoruz, derneğimize üye olmak isteyenler formları Yazıcıoğlu Kuyumculuk, Baydanlar Mobilya, Çınaralta Bozhane Cafe, Yanık Otomotiv, Kdz.Ereğli Sigorta ve Ali Molla Camisi karşısı Adidas’ın en üst katındaki dernek binamızdan temin edebilirler. Üyelerimize dernek tanıtım kartlarını dağıtmaya da bir yandan devam ediyoruz. Amacımız Kdz.Ereğlililer Derneği üyelerine İl dışında da konaklama başta olmak üzere çeşitli ihtiyaçlarının giderilmesinde indirim sağlamak yeni fırsatlar yaratmaktır”

 

“DESTEĞE HAZIRIZ”

Önümüzdeki süreçte de önemli ve örnek projeler için dernek yöneticilerinin hareket ettiğini söyleyen Bektaş, “Ben değil biz anlayışı ile bölgemize olan sorumluluklarımızı yerine getirmeye çalışıyoruz. Derneğimiz kapılarını tüm halkımıza sonuna kadar açmıştır, biz bölgemizin bir adım daha ileriye gidebilmesi için taşın altına elimizi değil vücudumuzu ekip olarak koymaya hazırız” dedi.

 

(Haber Merkezi)