Karadeniz Ereğli'de haftalık olarak yayımlanmakta olan Ekip Gazetesi 1. yılı geride bırakarak 2. yayın yıldönümüne ulaştı.

Ekip'in kuruluş yıldönümü de Kdz. Ereğli Bozhane Mevkisinde bulunan Poyraz Balıkkçılık'ta verilen kokteyl ile kutlandı.

Kuruluş yıldönümüyle ilgili düşüncelerini anlatan gazetenin İmtiyaz Sahibi Altan Akçakese mesleğe olan bağlılığını dile getirirek "dünyaya yeniden gelsem yine gazeteci olurum" dedi.

Ekip Gazetesi ayrıca 1. yıldönümü anısına plaket verdi. Akçakese, kendisinin mesleğe başlamasına katkı veren Eyüp Bektaş'a, mesleğin kıdemlilerinden Sina Çıladır'a plaket verdi.

Başarılı çalışmalarıyla ilçe Emniyet Müdürü Erkan Tektaş'a, Duygu Poliklinikin sahibi İskender Özalp'e de plaket veren Ekip Gazetesi, ilçemizi başarıyla temsil eden ve Türkiye ikincisi olan Atatürk İlköğretim Okulu'nun kız futbol takımının yöneticisi Nilgün Altıntaş ile takımın kaptanı Ebru Topçu'yu da plaket vererek kutladı.

Altan Akçakese ayrıca mesleğe olan aşkını övdüğü Yusuf Zobar'ı da kutladı ve hediye vererek teşekkür etti.

Topluca fotoğrafın çekilmesinin ardından kokteylle neşe içinde devam edildi.

Altan Akçakese, gazetecilik mesleğine başlamasına destek olan Eyüp Bektaş'a plaket verdi. Bektaş burada yaptığı kısa konuşmada, vefanın öldüğü ve nankörlüğün öne çıktığı bir süreçte Akçakese'nin yaptığı jeste teşekkür etti.

 

 

Akçakese, mesleğin kıdemlilerinden Yeni Ufuk Gazetesi'nin Genel Yayın Yönetmeni Sina Çıladır'a kendisinin yetişmesinde verdiği katkı için teşekkür etti. Çıladır da, ilçede fazla gazete bulunmasından yakındı ve bu fazla gazeteler arasında Ekip Gazetesi'nin önemine dikkat çekti.

Duygu Poliklinik Sahibi ve Belediye Meclis Üyesi İskender Özalp'e de katkılarından dolayı teşekkür edildi.

 

Kdz. Ereğli ilçe Emniyet Müdürü Erkan Tektaş'a başarılı çalışmalarından dolayı Ekip Gazetesi'nin 1. yıl anısına plaket takdim edildi.

 

 

Kdz. Ereğli Atatürk İlköğretim Okulu Kız Futbol Takımının elde etitği Türkiye ikinciliğine de teşekkür edildi.

 

Gazeteci Yusuf Zobar'a da mesleğe olan bağlılığından dolayı teşekkür edildi.