Bölgesel Amatör Lig takımlarından Kozlu Belediyespor, 1'inci etap kamp çalışması için gittiği Bolu Esentepe'den döndü. Hafta sonu tamamlanan kampın ardından takım, 2 günlük izinin ayrılan yarın kendi tesislerinde hazırlıklarına kaldığı yerden devam edecek.
Kozlu Belediyespor, Bolu Esentepe'de kaldığı 10 günlük süre içinde takımdaki uyumu yakalama ve maç performansını arttırmak için 5 hazırlık maçı oynadı. Bolu Esentepe'deki ilk hazırlık maçında Yavru Vatan Kıbrıs'ın Yenicamispor takımına 2-1 yenilmesine rağmen, oyun olarak iyi sinyaller veren Kozlu Belediyespor, Akçakocaspor karşısında 1-0'lık galibiyetle performansın meyvesini topladı. Ardından Mersin Meskispor'u 2-0,  Beyköy Belediyespor'u da 1-0 yenen yeşil-beyazlı takım, 5'inci ve son hazırlık maçında Adapazarıspor ile golsüz berabere kaldı. 5 maçta tek yenilgisi bulunan Kozlu Belediyespor'da hem teknik heyet hem de camia bu sonuçların ligde yansıtılması durumda hedeflerinin şampiyonluk olduğumu kaydetti.
ÇOK İYİ BİR KAMP DÖNEMİ GEÇİRDİK
Kamp döneminde uyum sorunu ortadan kaldırdıklarını belirten Kozlu Belediyespor Antrenörü Faruk Bahadır, Yeni bir takım olduğumuz için Bolu Esentepe kampı son derece olumlu geçti. Bu tür kamplar takımda birlik ve beraberliğin artmasını sağlar. Bizde de aynı durum söz konusu oldu. Çok iyi bir kamp dönemi geçirdik. Yaptığımız hazırlık maçlarıyla da maç performansımızı yükselttik. 5 hazırlık maçında aldığımız bir yenilgi var. Bu maçlarda gösterdiğimiz performansı lig maçlarına yansıttığımız takdirde hedefimize ulaşırız dedi.
LİGE KADAR EKSİLERİMİZİ
TAMAMLAYACAĞIZ
Liglerin başlamasına 2 hafta kaldığını belirten Faruk Bahadır, 6 Ağustos tarihinden itibaren başladığımız yoğun çalışmalara Esentepe'de de devam ettirdik. Eksiklerimizi gidermemiz açısından plan ve projelerimizi gerçekleştirdik. Bunun için kendimizde yeteli bir zaman bulduk. Liglerin başlamasında geri sayıma başlamış durumdayız. 2 haftalık süreçte en iyi olmak için bu süre içinde çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam edecek. Lige kadar eksiklerimizi tamamlayacağız dedi.