Türk Metal Sendikası Kdz.Ereğli Şube Başkanı Yakup Yılmaz, bölgede yetkili oldukları iş yerlerindeki üyelerine bayramlaşma ziyaretlerinde bulundu.

Yılmaz, beraberinde Şube yönetim kurulu üyeleri ve iş yerleri temsilcileri ile ilk bayramlaşma programını Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (Erdemir) Çelik Servis Merkezi’nde (Ersem) Karadeniz Ereğli Tesislerinden başlattı. Buradaki iş yerlerini dolaşarak işçilerle görüşen Yılmaz, bayramlarını kutladığı üyelerine başarılı çalışmalar diledi.

TAT METAL’E GEÇTİ

 Türk Metal Şube Başkanı Yılmaz, daha sonra Organize Sanayi Bölgesi’ndeki Tat Metal AŞ’ye geçerek, buradaki üyelerle de görüştü. Bayramını kutladığı üyelerle kısa sohbetlerde de bulunan Yılmaz, iftarını da Tat Metal Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Soğuk Haddene Yemekhanesinde üyelerle birlikte yaptı.

Ziyaretlere ilişkin kısa değerlendirmede bulunan Yılmaz, "Şube Yönetim Kurulu Üyelerimiz,Baş Temsilcimiz ve Ünite Temsilcilerimizle birlikte, hep el ele, omuz omuza mücadele ateşimizin hiç bir zaman sönmemesi dileğiyle; Emekçi kardeşlerimizle beraber açıp güncel konulara dahil sohbet gerçekleştirdik. Hayatın yaşamayı, vefanın hatırlamayı, dostlukların paylaşmayı, özel günlerin ise hatırlamayı bilenler için var olduğu Dünyada.Rabbim tuttuğumuz oruçları kabul etsin. Değerli emekçi kardeşlerimizin Ramazan Bayramlarını kutluyor, sağlık ve huzur içerisinde nice bayramlar temenni ediyoruz” dedi.

Türk Metal Şube Başkanı Yakup Yılmaz’ın iş yerleri ziyaretlerinde; Şube Sekreteri hakan Eskibina, Şube Mali Sekreteri Ferdi Ergün, Şube Teşkilatlanma Sekreteri çetin Altay, Şube Eğitim Sekreteri Birol Onay ile iş yerleri temsilcileri de hazır bulundu.