Alaplı Meslek Lisesi'nin "Marina" olarak bilinen Belediye Sosyal Tesisleri'ndeki  "Yıl Sonu El Sanatları, Ev Yemekleri Sergisi ve Kermesi"nin açılışını,  Alaplı Belediye Başkanı Dr.Nevzat Çimenoğlu yaptı.
Açılışta konuşan Başkan Dr.Nevzat Çimenoğlu, eğitim camiasının niteliği her geçen gün artan faaliyetlerini görmekten mutluluk duyduğunu belirterek, "Alaplı Belediyesi olarak eğitim camiasının faaliyetlerine imkanlar ölçüsünde elimizden gelen katkıyı vermeye çalışıyoruz. Bu tür etkinliklere verdiğimiz katkı bizi son derece mutlu ediyor" dedi.
Çimenoğlu, ayrıca peyzaj ve çevre düzenleme çalışmaları devam eden dolgu alanı üzerinde, Alaplı Meslek Lisesi'ne faaliyetlerini sergileyebilecekleri ve ürettikleri ürünleri döner sermaye kapsamında satışını yapabilecekleri bir yer tahsisi yapmayı planladıklarını da sözlerine ekledi.
Açılışın ardından Alaplı Belediye Başkanı Dr.Nevzat Çimenoğlu, eşi Dilek Çimenoğlu,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Taşıran, Alaplı Meslek Lisesi Müdürü Murat Çulfaz ve açılışa katılan diğer davetlilerle birlikte kermesi gezdi.