Alaplı'da elektrik trafoları bakımsızlıktan çürümeye yüz tutmuş durumda kapakları kırık olan trafolar olası tehlikelere adeta davetiye çıkarıyor.

Alaplı'da ilçenin değişik noktalarında bulunan elektrik trafoları bakımsızlıktan dolayı çürümeye yüz tutmuş durumda kapakları kırık olan trafolar kötü görünümün yanı sıra olası tehlikelere de davetiye çıkarıyor.
Konuyla ilgili görüş belirten vatandaşlar sağlık ocağı yakınında bulunan elektrik trafosunun bakımsızlıktan dolayı çürümeye yüz tuttuğunu bakım ve onarımdan geçirilmesi gerektiğini belirtiler. Trafo kapağının kırık olduğunu ve geçici olarak tel ile bağlandığını dile getiren vatandaşlar "Yağmurlu günlerde trafoya yaklaşmaya çekiniyoruz. İçerisinde çok fazla kablo ve sigortanın bulunduğu trafo konusunda gereken önlemin alınmasını istiyoruz. Bu trafolar can kaybına dahi neden olabilecek durumda trafo yüksekliğinin çocukların dahi ulaşabileceği bir yerde olması da tehlikelere davetiye çıkarıyor. Yetkililerden elektrik trafosu konusunda bir an önce gerekli önlemlerin alınmasını istiyoruz" şeklinde konuştular.