Zonguldak'ta bir evde elektrik kontağından çıkan yangın nedeniyle ev kullanılmaz hale gelirken, evde bulunan ev sahibi ise kendisini camdan atarak kurtardı. Yangın anı amatör kamera tarafından saniye saniye kaydedildi.
Edinilen bilgiye göre, Zonguldak merkeze bağlı Eceler Hacıköyü Mahallesi'nde Hüseyin Ertürk'e ait evde saat akşam 21.00 sıralarında elektrik kontağından yangın çıktı. Bu sırada Hüseyin Ertürk'ün eşi Döndü Ertürk de evde uykuya daldı. Evin yandığından habersiz olan Döndü Ertürk, bir süre sonra ayaklarından yanmaya başladı. Uykudan uyanan Döndü Ertürk, kendisini evin penceresinden dışarı atarak canını kurtardı. Daha sonra yangını gören diğer köy sakinleri yardıma koştu. Köylüler camdan atlayarak kendini
kurtaran Döndü Ertürk'e yardım ederken, evin alt kısmında bulunan ahırda ise 4 büyükbaş hayvanı da kurtardılar. Yangına müdahale eden köy sakinleri hemen itfaiyeye haber verdi. Karaman Belediyesi, Devrek Belediyesi, Çaycuma Belediyesi ve Beycuma Belediyesi itfaiye ekipleri yangın yerine gelerek yangına müdahale ettiler. İtfaiye ekipleri ve köylülerin yardımıyla yangın 5 saat sonra söndürülürken, ev tamamen yandı.
Yangında yaralanan Döndü Ertürk, Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Akşam saatlerinde çıkan yangın amatör kamera tarafından saniye saniye görüntülendi.
Hüseyin Ertürk'ün komşusu olan Bahattin Nas ise, "Saat 21.00 sıralarında elektrik kontağından yangın çıkmış. Biz yangını fark edince hemen yardıma koştuk. Evde bir tek Hüseyin Ertürk'ün eşi Döndü Ertürk vardı oda yangın sırasında kendisini camdan atarak kurtarmış. Evin atında ahır vardı orada bulunan 4 büyük baş hayvan vardı, onları kurtardık. Karaman, Devrek, Beycuma, Çaycuma'dan gelen itfaiye ekipleri ile yapılan çalışma sonrasında yangın söndürüldü" dedi.