AK Parti’nin önceki dönem Kdz.Ereğli Belediye Başkan adaylarından işadamı Yüksel Balcı ve CHP’nin Zonguldak eski Milletvekili adaylarından Buket Müftüoğlu, Kdz.Ereğlililer Derneği’ni ziyaret ederek Başkan Bilgin Güven ve yönetimine başarı temennisinde bulundu.

Sivil toplum kuruluşlarının sosyal sorumluluk anlayışı ile hareket etmesi gerektiğini belirtti, Kdz.Ereğlililer Derneği’nin yapacağı etkinliklere destek vereceklerini söylediler.

“Ben değil biz” anlayışı ile hareket edeceklerini, sadece Kdz.Ereğli’yi değil Türkiye’nin hatta dünyanın pek çok noktasında yaşayan Kdz.Ereğlilileri bir araya getirmek hedefinde olduklarını anlatan Başkan Güven de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şu ifadelere yer verdi:

“Gerek Balcı gerekse Müftüoğlu’nun ziyaretlerinden ötürü yönetimimiz ve üyelerimiz adına teşekkür ediyorum. Birlik ve bütünlük içerisinde üzerimize düşeni en iyi şekilde yapabilmek heyecanı içerisindeyiz. Kol kola girerek ilçemizin bir adım daha ileriye götürebilmek için taşın altına elimizi değil vücudumuzu koymaya hazırız. Biz Kdz.Ereğli’yi çok seviyoruz”  



Geçtiğimiz günlerde Kdz.Ereğli Alevi Kültür Derneği Başkanı Mehmet Taştan ve yönetim kurulu üyeleri de Kdz.Ereğlililer Derneği'ni ziyaret etti. Ziyarette gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu, birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı.


(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)