Kdz. Ereğli Lisesi Mezunları Derneği  (ELMD) Aşk Yalanları Sever tiyatrosunu Kdz. Ereğlili sanatseverler için getiriyor.
Atatürk Kültür Merkezi'nin Sinema Salonunda 5 Aralık 2011 Pazartesi günü 18:00 ve 20:30 da iki kez sahnelenecek olan tiyatronun biletleri 20 TL.: 0 533 938 51 58 nolu telefondan bilet alınabileceğinin bildirildiği konuyla ilgili açıklamada, Dernek Başkanı Cüneyt Şahinöz şu bilgiyi verdi:
"AŞK YALANLARI SEVER" müzikalkomedi tiyatro oyunu duyurusu.  Güzel şehrimiz Kdz.Ereğli'de kurulduğu 1999 yılından beri aktif olarakfaaliyet gösteren derneğimiz 2011 yılını güzel bir kültürorganizasyonu ile bitirmek istedi. Son zamanlarda ülke olarakyeterince sitres ve sıkıntı yaşadık şimdi biraz rahatlama zamanısanırım buna ihtiyacımız var. Ereğli'de yaşayan tiyatrosever ve sanatseverleri aramızda görmek bizlere mutluluk verecektir.  Eski çağlardan günümüze kadar olan aşkları ve bu aşkların nasılyalanlar üzerine kurulu olduğunu komik bir dille anlatan müzikal birkabaredir. Kumbara Görsel Sanatlar'ın hazırladığı şarkılarıyla da danslarıyla da seyirciye oldukça güzel bir atmosfer yaratan her dönemi çok güzel bir dille sahneye getiren "Aşk Yalanları Sever" günümüzdeki fast food aşk dediğimiz aşklara ilişkilere de oldukça hoş mesajlar iletmektedir,profesyonel canlı orkestra ve oldukça medyatik kadrosu ile güzel birmüzikal kabare sizleri bekliyor.
Yazan:Murat Erinç, Yönetmen: Vural Bingöl, Oyuncular: Arzu YANARDAĞ, Ferdi ATUNER, Hande ALPASLAN, Murat ERİNÇ, Seda OĞUZ, Fatih KURT, Vural BİNGÖL

AŞK YALANLARI SEVER
Bir Kadın
Bir Erkek
Sizce hangisi daha güzel yalan söyler
Kadın mı? Erkek mi?
Aslında genlerimizde var, yalan söyleme alışkanlığı.
Adem babamıza kadar uzanır belki de o alışkanlıklar,
Ama şurası bir gerçek ki kadınlar her zaman daha güzel yalan söyler erkeklerden…
En azından daha mantıklı ve planlıdır. Ama erkekler ah zavallı erkekler yalan söylemek istese de  beceremezler. Sonuç olarak ortaya öyle bir gerçek çıkar ki evet;
AŞK ACITIR, AŞK YAKAR AMA ''AŞK YALANLARI SEVER''.
Kadın Erkek ilişkilerinde ki yalanlar üzerine kurulmuş bir müzikal kabare
''AŞK YALANLARI SEVER''
Canlı orkestra ile hem doyumsuz bir müzik ziyafeti verir seyircisine hem de konuk sanatçıları ile şaşırtır keyfine keyif katar.
Usta tiyatro oyuncularının performansları ile sizlere dev bir ayna tutar. Yani özetle;
''AŞK YALANLARI SEVER'' BAŞLIYOR..