Kdz.Ereğli Elmatepe Mahallesi'nde hırsızlık yaptığı iddiası ile aranan şüpheli İstanbul Kartal'da yakalanarak gözaltına alındı. 29 yaşındaki hırsızlık zanlısı çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kdz.Ereğli’ de geçtiğimiz aylar içerisinde Elmatepe Mahallesi'nde meydana gelen hırsızlık olayı İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün titiz çalışması sonrasında aydınlatıldı. Hırsızlıkların meydana gelmesinin ardından delilleri değerlendiren İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri Delillerin gönderildiği Adli Tıp kurumundan gelen sonuçlar neticesinde belirlediği isimi gözaltına aldı. İstanbul Kartal’ da oturan ve hırsızlık amacı ile geldiği Ereğli’ de evlere girdiği tespit edilen M.Ş. (29), İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin Kartal Asayiş Büro Amirliği ile ortak çalışması sonucu yakalandı. Ereğli’ye getirilen M.Ş., yapılan ilk sorgulamasında suçunu itiraf etti. Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğinde yapılan sorgunun ardından zanlı Adliyeye sevk edildi. Adliyede Savcı karşısında ifadesini veren M.Ş., savcı tarafından tutuklanma talebi ile mahkemeye sevk edildi. Mahkemeye çıkartılan M.Ş. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

SABIKASI KABARIK
Çıkartıldığı mahkemece tutuklanan M.Ş.’nin dosyasının bir hayli kalabalık olduğu öğrenildi. Sakarya, İzmit, Adapazarı ve İstanbul’ da da aranan M.Ş.’nin 50 ye yakın hırsızlıkla ilgili olarak dosyası bulunduğu, kardeşi M.Ş.’nin (31) de meydana gelen hırsızlıklara yardımcı olduğu tespit edildi. Çaycuma’ da meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili olarak aranan M.Ş.’nin abisinin çıkarılacağı Adliye binası önün de gözaltına alınarak Çaycuma’ya gönderildiği edinilen bilgiler arasında yer aldı.