Zonguldak Kömürspor'a, ZONHAV'dan kombine desteği.

 

Zonguldak Özel Sivil Havacılık Sanayi ve Anonim Şirketi'nin (ZONHAV) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Recep Kahya, Yönetim Kurulu Üyesi Bahattin Emeç ve Müdür Hasan Özşahin, Zonguldak Kömürspor'a maddi destek sağladı.

Havalimanını ayakta tutabilmek için yoğun çaba sarf eden Zonguldak'ın ismini uluslararası boyutta geçmesini sağlayan ZONHAV Yönetim Kurulu, Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner ile bir araya gelerek kombine kart aldı.

Zonguldak Kömürspor'un sadece Zonguldak'ta değil gurbette de yaşayan Zonguldaklıların da yüreğinde yer aldığını belirten Kahya, "Zonguldak Kömürspor bizler için son derece önemli. Üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirme gayretindeyiz. Tüm Zonguldak Kömürspor ailesine gönül verenlere şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.

Kulüp Başkanı Caner de Kahya, Emeç ve Özşahin'e desteklerinden ötürü teşekkür etti.



Almanya'da yaşayan emekli madencinin oğlu Hüseyin Şengün, başkanlığını yaptığı Djk Bickern 1919 takımının ismini, Zonguldakspor Bickern olarak değiştirerek, memleketine binlerce kilometre uzaklıktaki gurbetçilerin kırmızı-lacivert renklere özlemini gideriyor. Şengün, Kahya ile birlikte görülüyor.

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)