Kısa adı GMİS olan Genel Maden İşçileri Sendikası Genel Başkanı ve 1 Mayıs Tertip Komitesi Başkanı Eyüp Alabaş, 1 Mayıs İşçi Bayramı Mitingi nedeniyle bir teşekkür mesajı yayınladı.

1 Mayıs Tertip Komitesi adına yayınlanan mesaj şöyle;

“Zonguldak’ta Madenci Anıtı alanında 1 Mayıs 2013 Çarşamba günü düzenlemiş olduğumuz; işçi sınıfının birlik, mücadele ve dayanışma günü olan 1 Mayıs İşçi Bayramı Mitingimizi coşkuyla tamamladık.

Zonguldak’a, Emeğin Başkenti’ne yakışır demokratik bir olgunlukla ve toplumun her kesiminden katılımla gerçekleştirdiğimiz mitingle; birliği, beraberliği, dayanışmayı, madenci kültürünü bir kez daha tüm Türkiye’ye ve dünyaya gösterdik.

Başta maden işçilerimiz ve tüm işçi, emekçi, kamu çalışanı kardeşlerimiz olmak üzere mitingimize katılan tüm emek dostlarına sevgi, saygı ve şükranlarımızı sunuyoruz.

Bizi anlayışla karşılayan ve yardımcı olan Zonguldak esnafımıza, bu örnek mitingin kamuoyuna yansıtılması için koşturan değerli basın mensuplarımıza ve baştan beri büyük bir hassasiyetle çalışan emniyet teşkilatına 1 Mayıs Tertip Komitesi olarak çok teşekkür ediyoruz.”