Türk Metal Kdz. Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş, üniversite sınavlarını kazanan ve yerleştirme yapan öğrencilere başarılar, ailelerine de kolaylıklar diledi.

 

Odabaş, sosyal paylaşım sitesi aracılığıyla yayınladığı mesajında, birçok Erdemir çalışanının çocuğunu üniversiteye yerleştirmesini gerçekleştirdiği haberleri ile mutluluk duyduğunu belirtti.

 

Aynı zamanda, emekçi çocuklarının üniversitelerde okuyarak emek gücüne olan katkılarının artacağını görmenin gururunu yaşadığını ifade eden Türk Metal Şube Başkanı Odabaş, mesajında şunları kaydetti:

 

“Sevgili dostlarım; birçok arkadaşımızın çocuğunun üniversite sınavından başarıyla çıkmış olduğunu ve üniversite yerleştirmelerinin gerçekleştiği haberlerini alarak mutlu oluyorum. Aynı zamanda, Emekçi çocuklarının üniversitelerde okuyarak emek gücüne olan katkılarının artacağını görmenin gururunu yaşıyorum.

 

Emekçi ailelerin çocuklarının gelecek kaygılarından uzak, severek ve isteyerek icra edecekleri mesleklere sahip olmalarını yürekten istiyor, üniversite hayatlarına başlayacak yavrularımızı tebrik ederek başarılarının devamını diliyorum.”