Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 10 ve 20 yıl süreyle görev yapan TOBB Genel Kurul delegelerine hizmet şeref belgesi ve plaket takdim edildiği açıklandı.

 

TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ’nun ev sahipliğinde, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı’nın da katıldığı törende Oda ve Borsaların Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanları da hazır bulundu. Kdz.Ereğli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Tetiker’in de, delegelikteki 10. Yılını dolduranlardan biri olarak  plaket aldığı bildirildi.

 

Kdz. Ereğli TSO’den konuyla ilgili yapılan açıklama şöyle:

 

Hizmet Şeref Belgesi alan iş dünyası temsilcilerine de ayrı ayrı teşekkür eden Sayın; Rıfat Hisarcıklıoğlu, “Kazanırken kazandırmanın, insanlara iş ve aş sağlamanın mutluluğunu öğrettiler, herkese örnek oldular. Dürüst tüccarın ne olduğunu gösterdiler. Hem bu işin cefasını çektiler. Hem de, TOBB camiası içinde farklı kademelerde görev alarak Türk özel sektörünün yükünü üstlendiler. Özel sektörün önünü açmak için, bu camiadaki herkes gibi- para pul almadan çalıştılar. Bu gayretler sayesinde Türkiye’de girişimci sayısı arttı. İş adamlarımızın, iş kadınlarımızın sayısı arttıkça biz zenginleştik, ülkemiz zenginleşti. İşte bu başarı hikâyesi böyle yazıldı” dedi. Bu camianın kendisine hizmet edenleri, ülkesine hizmet edenleri asla unutmayacağını bildiren Hisarcıklıoğlu, verilen plaketlerin bu emeğin ve vefanın buluşması olduğunu söyledi.

 

(Haber Merkezi)