Emekçi kadınlar Devrek CHP Kadın Kolları Başkanlığını ziyaret etti. 
Zonguldak'ta faaliyette bulunan Emekçi Kadınlar Dayanışma Derneği Devrek CHP Kadın Kollarını ziyaret ederek çeşitli konular hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Devrek CHP İlçe teşkilatında gerçekleştirilen ziyarette Zonguldak Emekçi Kadınlar Dayanışma Derneği Başkan Yardımcısı Nazire Usta, yönetim kurulu üyeleri, CHP Kadın Kolları Başkanı Emine Kara ve yönetim kurulu üyeleri ile Devrek Engelli Vatandaşlara Yardım ve Dayanışma Derneği Başkanı Songül Malkoç hazır bulundu.
Düzenlenen ziyaretle ilgili bilgi veren Zonguldak Emekçi Kadınlar Dayanışma Derneği Başkanı Nazire Usta, "Bu gün Zonguldak Emekçi Kadınlar Derneği olarak yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte hem Devrek CHP Kadın Kollarını hem de Devrek'te faaliyetlerini sürdüren ve her zaman her konuda desteklediğimiz Devrek Engelli Vatandaşlara Yardım ve Dayanıma Derneği Başkanı Songül Malkoç'u ziyaret ederek çeşitli konular hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Biliyoruz ki Bir ateş böceği bile karanlıkta bir ateştir sloganı ile çıktığımız yolda asla kadınsız hiçbir işin yapılamayacağı bilicindeyiz bunun içinde bu bir dayanışmadır diye düşünüyorum. Dünden günden bu güne kadar Devrek'te ki CHP'li kadın arkadaşlarımızdan hep destek gördük kendilerine bundan dolayı teşekkür ediyorum. Yaklaşan 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle bütün dünyada başlatılan kadına şiddet eylemini dans ederek kutlamak istiyoruz. Bütün dünyada bir milyar kadına  bizde Zonguldak Emekçi Kadınlar Dayanışma Derneği olarak bu eyleme öncülük yapmak istiyoruz. Hem Devrek'te ki tüm kadınlarımızı hem de Zonguldak'ta tüm kadınlarımızı bu eyleme davet ediyoruz. Bizleri sıcak bir şekilde karşılayan ve ağırlayan CHP Kadın Kolları Başkanımız Emine Kara ve yönetim kurulu üyeleri ile Devrek Engelli Vatandaşlara Yardım ve Dayanışma Derneği Başkanı Songül Malkoç'a arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum dedi.
CHP Kadın Kollarına düzenlenen ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Emine Kara, "Arkadaşlarımızın ziyareti beni ve arkadaşlarımı ziyadesiyle memnun etmiştir. Emekçi tüm arkadaşlarımızın daima arkasındayız ve düzenlenecek olan eylemde de Devrekli hanımlar olarak desteklerimizi sonuna kadar sürdüreceğiz dedi.