Kısa adı GMİS olan Genel Maden İşçileri Sendikası Genel Başkanı Eyüp Alabaş ve Yönetim Kurulu üyeleri, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir'e bir nezaket ziyaretinde bulundu.
Alabaş, Genel Maden İşçileri Sendikası Yönetim Kurulu olarak, hem toplu iş sözleşmesi, hem de genel seçimlerin yoğunluğu nedeniyle ziyaretlerimiz gecikti. Gösterdiğiniz duyarlılık nedeniyle teşekkür ediyoruz dedi.
GMİS'in ziyareti nedeniyle teşekkür eden Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ise, Zonguldak'ımızın çok önem arz eden bir kesiminin başkanısınız. Allah, Zonguldak'a kömür madenini vermiş. Bu maden Türkiye'nin ekonomisi için çok önemli. Bu madeni yerin 650 metre derinliğinden çıkaran insanların başkanı sıfatını taşıyorsunuz. Çok önemli bir konum. Emekçinin, emeğin yanındasınız. Bu anlamda sizleri tebrik ediyorum. Emeğin hakkının korunmasında, işyerlerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesinde sizlerin katkıları çok büyük. Allah, kazasız-belasız madeni yeryüzüne çıkarmayı nasip etsin diye konuştu.