Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Kdz.Ereğli Şubesi, 17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü nedeniyle Atatürk Anıtı önünde tören düzenledi.

 

Dernek çelenginin konulması saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından TEMAD Kdz.Ereğli Şube Başkanı Hakan Başer, 17-24 Ekim tarihleri arasında çeşitli etkinlikler düzenleneceğini söyledi. Başer, Etkinliklerimizi Ereğli'de şu an düzenlemiş olduğumuz çelenk koyma töreniyle başlatmış bulunuyoruz. Törenin ardından katılımcılarla birlikte Ordu Evi'nde kahvaltıda bir araya geleceğiz. 20 Ekim Cumartesi Günü Ankara'da Genel Merkez'ce düzenlenecek Anıtkabir ziyareti, kortej yürüyüşü ve Ayna Grubu'nun konserine katılacağız. Ankara'daki program için, şubemiz tarafından kaldırılacak araç için yer ve saat tarafımızdan katılımcılara bildirilecektir. 28.kuruluş yıldönümümüzü kutlayacağımız bu yeni dönemde özellikle özlük haklarımız konusunda gerekli iyileştirmelerin yapılması konusunda yetkili kurumların üzerlerine düşeni yapacağını umut ediyor ve temelde hepinizin Dünya Astsubaylar Günü'nü kutluyorum.

Başer'in konuşmasının ardından dernek üyeleri ve bazı sivil toplum örgütü temsilcilerinden oluşan katılımcılar Ordu Evi'ndeki kahvaltıya katılmak üzere Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanlığı Ordu Evi'ne hareket ettiler.