Emekli işçi Kaymış: "Onların her türlü herşeyini biz oturduğumuz yerden belki de film seyreder gibi izliyoruz ama işin önemini onlar daha iyi biliyorlar. Gönlümüz, kalbimiz cephede savaşan askerlerimizle, evlatlarımızla birliktedir"




Kdz.Ereğli'de, Türk Metal Sendikası Ereğli Şubesi'nde bir dönem mali sekreterlik, iki dönemde Şube Başkanlığı görevini yapan Süleyman Kaymış, Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerlere bir aylık maaşıyla destek oldu.

 

YURT İÇİ VE DIŞINDA BAŞARI

Bu ayki emekli maaşını alır almaz bankaya giderek Mehmetçik Vakfı'na bağışladığını anlatan Kaymış, güvenlik güçlerinin, terör örgütlerine karşı yurt içi ve dışında büyük zaferlere imza attığını söyledi.

 

"FİLM SEYREDER GİBİ İZLİYORUZ"

Yurdun düşmanlardan korumak için canını hiçe sayan, cephede savaşan Mehmetçiğe emekli maaşını bağışlayarak katkıda bulunmak istediğini belirten Kaymış, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Onlar her türlü her şeyin en iyisine layıklar. Gerek cephedeki gerekse vatanımızın diğer bölgelerinde görev yapan askerlerimize canımız feda olsun. Onların her türlü herşeyini biz oturduğumuz yerden belki de film seyreder gibi izliyoruz ama işin önemini onlar daha iyi biliyorlar.

 

"ALLAH YAR VE YARDIMCILARI OLSUN"

Gönlümüz, kalbimiz cephede savaşan askerlerimizle, evlatlarımızla birliktedir. Allah yar ve yardımcıları olsun. Mehmetçiğimiz üstün gayretleri ile Afrin'de büyük başarılara imza atıyorlar, takip ediyoruz. Bunu ben inşallah kısa zamanda iyi bir şekilde sonuçlandırılacağını tahmin ediyorum. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum"

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)