Kdz. Ereğli Türk Metal Sendikası Şubesi tarafından Erdemir Enerji Üretim Dağıtım Müdürlüğü'nden emekli olan Rukiye Ataman'a plaket takdim edildi.
Erdemir Enerji Üretim Dağıtım Müdürlüğü'nden emekli olan Rukiye Ataman için işyeri arkadaşları tarafından mütevazi bir tören düzenlendi. Etkinlikte hazır bulunan Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şubesi Mali Sekreteri Sedat Taşdelen, Erdemir'deki ağır çalışma koşullarını tamamlayarak emekli olmanın ayrı mutluluk olduğunu söyledi.
Her çalışanın bir gün emekliliği hak etmesi dileğinde bulunan Taşdelen, Bunu hak eden arkadaşlarımız arasına katılan Rukiye Ataman'ı kutluyorum. Emekliliğinin hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum dedi.
Ataman'a arkadaşları ve sendika tarafından hazırlanan plaket ile hediyelerin verildiği etkinlikte, Taşdelen'in yanı sıra Şendika Şube Yönetim Kurulu Üyesi Sonar Uslubaş, Baştemsilci Mustafa Yıldız, Yardımcı İşletmeler ve Çevre Yönetim Baş Müdürü Tamer Adanır, İşyeri Temsilcisi Deniz Ersoy, Enerji Üretim Dağıtım Müdürü Ercan Ulucak, iş yeri arkadaşları yer aldı.
Plaket ve hediyelerin verilmesinin ardından katılanlara yiyecek ve içecek ikramında bulunuldu.