Devrek'te faaliyet gösteren Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Başkanları Cemil Köseler nezaretinde yeni oluşturulan derneklerini tanıtmak ve faaliyetlerini anlatmak için resmi kurum ve kuruluşlara yaptıkları ziyaretleri bitirdi.
Başkan Cemil Köseler nezaretinde en son ilçede faaliyette bulunan askeri birimlere nezaket ziyaretinde bulunan dernek üyeleri ilk olarak İlçe Jandarma Karakol Komutanı Üsteğmen Halil İşleri makamında ziyaret etti. Yönetim Kurulu üyelerinin kendilerini ziyaret ettiklerinden dolayı memnuniyet duyduğunu belirten Halil İşler, "Yönetim Kurlu üyelerinin ziyaretleri bizleri memnun etmiştir. Kendilerine teşekkür eder çalışmalarında başarılar dilerim" dedi.
Daha sonra Devrek Askerlik Şubesini ziyaret eden Dernek Yönetim Üyeleri burada Askerlik Şube Başkanıyla görüş alışverişinde bulundu. Üyeler ardından Tabur Komutanlığı'nı makamında ziyaret ederek Garnizon Komutanı Binbaşı Ramazan Çalışkan'a derneğin ilçedeki çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Emekliler Derneği Yönetim Kurulu Üyelerine kendilerini ziyaretlerinden teşekkür eden Ramazan Çalışkan, "Başkan ve Üyelere ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum çalışmalarında başarılar diliyorum" diye konuştu.
Dernek Başkanı Cemil Köseler, "Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği olarak ilçedeki resmi kurum ve kuruluşları tek tek ziyaret ederek hem kendimizi tanıtma fırsatı yakaladık hem de yetkililere derneğimizin çalışmaları hakkında bilgiler verdik. Bundan sonraki ziyaretlerimiz ilçede faaliyette bulunan ulusal ve yerel basın kuruluşları olacaktır" dedi.