Her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen ve kısa adı EMITT olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nın 18.si 30 Ocak Perşembe günü başlayacak.

 

2 Şubat tarihine kadar devam edecek ve TÜYAP Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan EMITT Fuarı’na Karadeniz Ereğli Belediyesi bu yıl da kalabalık bir kadroyla katılacak. Karadeniz Ereğli’nin tarihi ve turistik özelliklerinin çeşitli argümanlar aracılığıyla tanıtılacağı fuarda Karadeniz Ereğli Belediyesi ekibine Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Baki Kara önderlik edecek.

Belediye Basın Danışmanlığı aracılığıyla bir açıklama yapan Karadeniz Ereğli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Baki Kara, her yıl düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Festivali’nin 18.sinde de Karadeniz Ereğli Belediyesi olarak kalabalık bir kadro ile katılacaklarını bildirdi. Kara açıklamasında, son yıllarda gerek ilçe gerekse de bölgenin turistik bölgelerinin ve değerlerinin yurt genelinde tanıtılması amacıyla önemli çalışmalara imza attıklarını ve hatırı sayılır projeleri hayata geçirdiklerini ifade ederek; “Turizm yönündeki çalışmalarımızı yurt insanıyla paylaşabilmek ve bölgemizi en iyi şekilde tanıtabilmek amacıyla gerçekleştirdiğimiz çalışmaları önemli organizasyonlarla halkımıza anlatıyoruz. EMITT Fuarı da bu yöndeki girişimlerimizde bizim için en önemli organizasyonlardan biri. Sayın Belediye Başkanımızın her yıl büyük hassasiyet gösterdiği etkinliklerden biri olan EMITT’te  bu yıl da Karadeniz Ereğli Belediyesi olarak en iyi şekilde yerimizi alacağız ve bölgemiz turizminin tanıtımına katkı sağlamaya gayret edeceğiz” dedi.