Alaplı İMKB Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinde kurulan güvenlik kamerası sistemine ek olarak 8 adet kamera yerleştirileceği ve internet ortamından da izlenebilecek bir sistem oluşturulduğunu bildirildi.
Alaplı İMKB Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Adnan Döner, okul bünyesinde kurulan güvenlik kamerasına ek olarak 8 adet daha kamera takılarak okulun giriş ve çıkışlarının yanı sıra çevresinin de güvenliğinin sağlanacağını bildirdi.
Güvenlik kamerası sisteminin internet ortamından da izlendiğini belirten Döner" okulumuz bünyesinde kurulan güvenlik kamera sisteminde de hala hazırda 8 adet kamera ile giriş ve çıkışların güvenliğini kontrol altına aldık. Bu kameralara ek olarak 8 adet daha kamera alacağız.  Bir kısmı Bakanlığımızca karşılanacak diğer kısmını ise Okul aile birliği çalışmaları ile sağlanacak. Kamera sistemimiz internet ortamından da izlenebilmektedir. Okulumuzda kurulan kamera sitemine ek olarak alınacak 8 adet kamerayla birlikte toplam 16 kamerayla okulumuzun giriş, çıkışının, iç güvenliğinin yanı sıra çevresinin de güvenliğinin kontrol altına alınmış olacaktır" dedi.