Ereğli'de emlakçılar, sabah kahvaltısında bir araya geldi. Batı Karadeniz Bölgesi Emlakçılar Derneği'ne üye olan emlakçılar, dernek binasında düzenlenen sabah kahvaltısında bir araya geldi. Üyeler ile sohbet eden Dernek Başkanı Yılmaz Bilgili, çalışmalar hakkında bilgi verdi. Derneğin hedeflerini de anlatan Bilgili, "Batı Karadeniz Bölgesi'ndeki tüm emlakçıları tek çatı altında toplayarak, bölge bazında seçkin bir sivil toplum örgütü olarak faaliyette bulunmak hedeflerimiz arasındadır. Hedeflerimizden biri de oda olma yönündedir" dedi.
Üyelerin,  yeni yasa, tüzük ve yönetmelikler çerçevesinde Kdz. Ereğli Tapu Sicil Müdürlüğü tarafından başlatılan uygulama ve hizmetler konusunda duyarlı olunmasını isteyen Bilgili, vatandaşların da başvurdukları emlakçıların dernek üyesi olup olmadığı konusunda dikkatli olmaları konusunda uyardı.
Bilgili dernek üyesi emlakçılarla ilgili sorunlar karşısında yazılı ve sözlü olarak dernek binasına müracaat edilmesi halinde gerekli yaptırım ve müeyyidelerin uygulanacağını ifade etti.