Alaplı İlçe Emniyet Müdürlüğü bayram öncesi ve bayramda aldığı tedbirlerle vatandaşların huzurunu güvenli bir bayram geçirmesini sağlama noktasında asayiş ve güvenliği sağladı.
Alaplı İlçe Emniyet Müdürlüğü halkın Ramazan Bayramını huzur ve sükun içerisinde geçirmesini sağlamak amacıyla, arife günü ve bayram süresince halkın yoğun olarak bulunduğu alışveriş merkezlerinde, şehirlerarası otobüs terminalinde, cadde ve sokaklarda, Pazar yerlerinde, mezarlıklarda ve camilerde gerekli emniyet tedbirlerini alarak asayiş ve güveni sağladı.
İlçe Emniyet Müdürü Erkan Tektaş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, şunları söyledi:
"19-22 Eylül 2009 tarihleri arasında kutlanacak olan Ramazan Bayramı süresince vatandaşlarımızın güvenli ve huzurlu bir bayram geçirmesi amacıyla halkın yoğun olarak alışveriş yaptığı, alışveriş merkezlerinde meydana gelebilecek, hırsızlık, kapkaç, yan kesicilik ve benzeri olayların önlenmesi için yaya ve motorize ekipleri görevlendirilmiştir. Ayrıca trafiğin yoğunlaşacağı ana yollar ile ilçe merkezinde bulunan cadde ve kavşaklarda bayram süresince ek trafik ekipleri görevlendirilerek gerekli tedbirler alınmıştır. Bayram süresince ilçede herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması bizleri sevindirmiştir."