Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. grupta şampiyonluk hesapları yapan Kdz. Ereğli Belediyespor'da moraller yerinde.

2-0 mağlup duruma düştüğü maçtan 90 dakika sonunda 4-2'lik galibiyetle ayrılarak haftayı 3 puanla kapatan eflatun beyazlı ekipte lider Silivri ve en yakın takipçisi Devrek Belediyespor'un berabere kalması sevinci arttırdı.

Maçın son bölümlerinde kapalı tribünde yaşanan tartışma ve 1 taraftarın gözaltına alınması, tribünlerde hareketlilik yaşanmasına neden oldu.

"Sahipsiz Ereğli" sloganı atan bazı taraftarlar ile polis arasında tartışma çıktı.


Tartışma, taraftarların tepki olarak tribünü boşaltması ile sona erdi.

Galibiyet sevincini saha kenarında futbolcular ile birlikte yaşayan taraftarlar, bazı deplasman maçlarında yaşadıkları olumsuzlukları dile getirdi.

Küfür ve hakarete maruz kaldıklarını, şampiyonluk yolunda her türlü engellemeleri yaşadıklarını belirten taraftarlar duruma tepki gösterdi.

Pazartesi günü ise kulüp yöneticileri beraberinde AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt ile  İlçe Emniyet Müdürü Hasan Ünlü'yü ziyaret etti.


Ziyarete ilişkin kulüpten yapılan açıklama şu şekilde:

"Kdz. Ereğli Belediyespor Kulübü 2. Başkanı İhsan Yazıcıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri hafta sonu Ereğli Belediyespor – Beykoz maçında tribünde yaşanan olaylarla ilgili Kdz. Ereğli Emniyet Müdürü Hasan Ünlü’yü ziyaret etti.  Ziyarette, Ak Parti Kdz. Ereğli ilçe Başkanı Saffet Bozkurt da hazır bulunurken, Emniyet Müdürü Hasan Ünlü’ye Ereğli Belediyespor forması hediye edildi.  Ziyarette, hafta sonun oynanan maçlarla ilgili fikir alışverişinde bulunuldu."