Erdemir işçileri, Alaplı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki lokalinin bakım ve onarım çalışmalarına maddi destekte bulundu.

Türk Metal Sendikası Karadeniz Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş, Sendikamızın organizasyonu ile gerçekleştirilen kampanyada, çalışanların bağışlarıyla toplanan miktarı Alaplı İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş nezaretinde, Alaplı İlçesi Güvenlik Hizmetleri Destekleme Derneği Başkanı Hikmet Ulukaya'ya teslim etti.

İlçe Emniyet Müdürü Baş aynı zamanda çalışmaların sürdüğü lokal binasını gezdirdi ve yapılan çalışmaları anlatarak, 'Türk Metal Sendikası, gerçekleştirdiğimiz her etkinlik ve çalışmada yanımızda bulunuyor. Bugün de çok değerli Erdemir çalışanlarımızın önemli bir desteğini gördük. Odabaş nezdinde Erdemir çalışanlarına teşekkürlerimi sunuyorum' dedi.

Dernek Başkanı Ulukaya, sendika yönetimi ile Erdemir çalışanlarına teşekkürlerinin iletilmesi talebinde bulundu. Odabaş da, 'Karadeniz Ereğli Şubesi olarak, imkan ve ölçüler dahilinde eğitim, sosyal ve kültürel etkinliklere destek olmaya çalıştıklarını ifade ederek, Bu bağlamda Alaplı İlçe Emniyet Müdürlüğümüzün lokaline de Erdemir çalışanlarımızın katkılarıyla destek olduk' diye konuştu.

Ziyarette, Odabaş'ın yanı sıra Şube Sekreteri Metin Ercan, Şube Mali Sekreteri Sedat Taşdelen, Şube yönetim kurulu üyeleri Soner Uslubaş, Hakan Eskibina, BaşTemsilci Mustafa Yıldız, İş Yeri Temsilcisi Yakup Yılmaz da bulundu.