Alaplı Emniyet Müdürlüğü Polis Merkezi Amiri Murat Öz, ilçede faaliyet gösteren özel bir bakım evini ziyaret etti. 
Alaplı Emniyet Müdürlüğü Polis Merkezi Amiri Murat Öz, beraberinde Alaplı Toplum Destekli Polis Memuru Ertan Çıldıroğlu ve polislerle birlikte, ilçede faaliyet gösteren özel bir bakım evini ziyaret etti. Ziyaretin iadei bir ziyaret olduğunu belirten  Alaplı Emniyet Müdürlüğü Polis Merkezi Amiri Murat Öz, Özel Bakım evinde bulunan engelli vatandaşlarımız 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bizleri ziyaret etmişlerdi. Bizde onların ziyaretinden son derece memnunluk duymuştuk. Bizde kendilerine iadei bir ziyarette bulunmak istedik. Onlarla sohbet etme imkanı elde etmiş olduk dedi.
Polis Merkezi Amiri Murat Öz ayrıca ilerleyen günlerde emniyet ile özel bakım evinde kalan engelliler ile halı sahada futbol maçı tertip etmeyi düşündüklerini söyledi. Polis Merkezi Amiri Murat Öz, Özel Bakım Merkezindeki engelli vatandaşları tek tek ziyaret etti. Sıcak ve samimi ortamda gerçekleştirilen ziyarette Amir Öz, engelli vatandaşlarla özel olarak ilgilenerek onlarla bir süre sohbet etti.
Öte yandan Alaplı Emniyet Müdürlüğü Polis Merkezi Amiri Murat Öz, Özel Bakım evi yetkilileri ile görüşerek yapılan çalışmalar ve faaliyetler ile ilgili bilgiler aldı.
Ziyarette ayrıca engelli vatandaşlara Alaplı Toplum Destekli Polis Memuru Ertan Çıldıroğlu ve Emniyette görevli polisler çikolata ikram ederken, Alaplı Emniyet Müdürlüğü Polis Merkezi Amiri Murat Öz de bakım merkezinde kalan basketbolu çok seven bir engelliye vermiş olduğu sözü tutarak basketbol topu hediye etti.