Kdz.Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü huzurlu bir Ramazan ayı geçirilmesi amacıyla bir dizi tedbirler alırken, vatandaşları da yaşanabilecek hırsızlık olaylarına karşı uyarılarda bulundu.

Kdz. Ereğli Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada Ramazan ayı dolayısıyla vatandaşların huzurlu bir Ramazan ayı geçirebilmesi için bir dizi tedbirler alındığı belirtilirken, vatandaşlardan da yaşanabilecek hırsızlıklara karşı dikkatli olmaları istendi.
Yapılan açıklamada şunlar kaydedildi: İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak vatandaşlarımızın huzurlu bir Ramazan ayı geçirebilmesi için bir dizi tedbirler alındı. Sahil bandında denetimlerimizi arttırdık. Devriyelerimiz de bu bölgede denetimlerde bulunuyor. Vatandaşlarımızın da Ramazan ayında özellikle öğlen saatlerinde ve akşam iftar ile teravi namazı saatlerinde hırsızlık vakalarına karşı çok dikkatli olmalarını istiyoruz. Bunun yanı sıra Hava sıcaklarının artması dolayısıyla vatandaşlarımız evlerinden ayrılarak serinlemek için ya denize ya da serin yerleri tercih etmektedir. Bu saatlerde de olası hırsızlık olayları yaşanabilmektedir. Ayrıca akşam iftar ile teravi namazı saatleri arasında da iftar davetleri de olası hırsızlık olaylarının meydana geldiği saatler olduğundan vatandaşlarımızın daha dikkatli olmalarını istiyoruz