Zonguldak Elektrik Mühendisleri il Temsilcisi Bülent Özgümüş, Zonguldak, Kozlu ve Kilimli Belediye Başkanlarını ziyaret ederek başarı dilediklerini bildirdi.
Özgümüş'ün konuyla ilgili yazılı açıklaması şöyle:
Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Zonguldak İl Temsil Kurulu, 29 Mart 2009 tarihinde yapılan yerel seçimler sonucu Zonguldak Merkez İlçe Belediye Başkanlığını kazanan Sayın İsmail Eşref, Kozlu Belde Belediye Başkanlığını kazanan Sayın Ali Bektaş ve Kilimli Belde Belediye Başkanlığını kazanan Sayın Seçkin Özdemir'e nezaket ziyaretinde bulunarak başarı dileklerini iletmiştir. Ziyaretler, EMO Zonguldak İl Temsilcisi Sayın Bülent ÖZGÜMÜŞ, İl Temsilci Yardımcıları Sayın Hikmet Demir ve Sayın Solmaz Sucu'dan oluşan EMO Zonguldak İl Temsil Kurulunca gerçekleştirilmiştir.
Ziyaretlerde Elektrik, Elektronik, Bilgisayar ve Biyomedikal Mühendislerini bünyesinde barındıran Elektrik Mühendisleri Odası hakkında yeni seçilen belediye başkanlarına kısa bilgiler aktarılmıştır.  Sayın İsmail Eşref, Sayın Ali Bektaş ve Sayın Seçkin Özdemir Elektrik Mühendisleri Odası etkinliklerini, yapılan çalışmaları ilgiyle dinlemişler ve hizmetlerin mühendislik bilimi ve tekniğine uygun yürütümü için EMO ile işbirliği içinde olacaklarını ifade etmişlerdir.