TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Zonguldak İl Temsilciliği ile birlikte Ereğli ve Gebze, Bartın, Bolu, Düzce, Karabük ve Sakarya İl Temsilciliklerini bünyesinde barındıran EMO Kocaeli Şubesi'nin 6.Dönem Olağan Genel Kurulu, 9-10 Ocak 2009 tarihlerinde İzmit'te gerçekleştirildi. Zonguldak ve Ereğli EMO Temsilciliği'ne bağlı toplam 200 üyeden 28'i, İzmit'te yapılan EMO Kocaeli Şubesi 6.Dönem Olağan Genel Kurulu'na katıldı. EMO Zonguldak İl Temsilcisi Bülent Özgümüş ile EMO Ereğli İlçe Temsilcisi Mehmet Ali Karanfil, Elektrik Mühendisleri Odası Genel Kurul Delegeliği'ne seçildi. Geçen dönemin Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Şerit ile birlikte Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bülent Çetintaş, Yönetim Kurulu üyeleri Hasan Doğancı, Korkut Öz ve Kenan Bayrak yeni dönemde aday olmadı.
Tek liste ile yapılan seçim sonucu, geçen dönemin Yönetim Kurulu Yazman Üyesi H.Avni Haznedaroğlu ve Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mehmet Fidan, önümüzdeki dönem Yönetim Kurulu üyeliklerine yeniden seçildi. 2 bin 188 üyenin bağlı olduğu EMO Kocaeli Şubesi'nin Genel Kurulu'nda 328 oy kullanıldı.
Önümüzdeki günlerde görev dağılımı yapacak Yönetim Kurulu'nda H.Avni Haznedaroğlu'nun Başkan olması bekleniyor.
ÖZGÜMÜŞ, GAZETECİLERİ  KUTLADI
Öte yandan EMO Zonguldak İl Temsilcisi Bülent Özgümüş, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" dolayısı yayımladığı mesajında, "Doğru, dürüst, ilkeli, toplum yararını bireysel ve ticari çıkarlarının önünde tutabilen yayın anlayışlarının,  doğru, dürüst, ilkeli ve ekonomik yeterliliğe sahip gazetecilerin sayısının daha hızlı artmasıyla gerçekleştirilebileceği düşüncesiyle, okurun zamanında ve gereken ayrıntıda habere erişebileceği ortamların çoğalmasını dileyerek 10 Ocak Çalı-şan Gazeteciler Günü-nüzü kutluyorum" dedi.