Beşiktaş Ereğli Derneği Başkanı Bahadır Kasap, Kulüp Başkanı Fikret Orman'a tam destek verdiklerini bildirdi.

Orman'ın göreve geldiği günden itibaren üstün başarılara imza atarak camiayı adeta kenetlediğini belirten Kasap, gazetecilere yaptığı açıklamasında, "Başkanımız Fikret Orman, unutulmamalıdır ki 2012 yılında hacizler, icralar peş peşe kapımızı aşındırırken, bir cengaver olarak Beşiktaşımıza hizmet için yola çıktı. Yönetim kurulu ile birlikte cefa çekerek, vefa diyerek camiamızı kenetledi. Stadyumumuzu şanlı Beşiktaşımıza en yakışır şekilde inşa edip hizmete soktu. Bunun ardından da peş peşe gelen şampiyonluklar ve Avrupa kupalarında elde edilen başarılarla tüm Beşiktaşlıların göğsünü kabartmayı da başardı" dedi.

Günümüzde yaşanan ekonomik sıkıntılardan dolayı tüm kulüplerin olduğu gibi Beşiktaş'ın da olumsuz etkilendiğine değinen Kasap, şunları söyledi:

"Yaşanan bu süreç sonucunda ortaya çıkan sıkıntılı dönemden kulübümüzün en az zararla ve dik bir şekilde çıkmasının tek çaresi başkanımız Fikret Orman’ın etrafında kenetlenmek, 2012 yılında görevi devralan Başkanımız Orman'ın ve yönetiminin emrinde çalışmaktan onur duyuyorum"