Çaycuma Taşçılı Köyü'nde, alkollü sürücünün neden olduğu kazada annesi 28 yaşındaki Fidan ve kardeşi 8 yaşındaki Tuğba Aydın'ı kaybeden, kendisi ise yaralanan 10 yaşındaki Tolga Aydın, hastaneden taburcu oldu. Kaza anını hatırlamadığını söyleyen Tolga, babası 32 yaşındaki Murat Aydın ile birlikte ziyaret ettiği annesinin ve kardeşinin mezarında dua etti.
Geçen hafta Pazartesi akşamı meydana gelen kazada, 67 EK 063 plakalı otomobiliyle köyün içinden geçen 24 yaşındaki Sinan Ayhan, viraja hızlı girince direksiyon kontrolünü yitirdi. Otomobil, Celal Topçu'nun evinin önünde oturanların arasına daldı. Babası Celal Topçu'nun evine misafirliğe gelen Fidan Aydın, oğlu Tolga ve kızı Tuğba Aydın ile birlikte otomobilin altında kalarak ağır yaralandı. Çaycuma Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan ilköğretim 2'nci sınıf öğrencisi Tuğba Aydın, Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne sevk edilirken yolda hayatını kaybetti.
Zonguldak Karaelmas Üniversitesi (ZKÜ) Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan Fidan Aydın'ın ise, kazadan 4 gün sonra beyin ölümü gerçekleşti. Murat Aydın, eşinin organlarının bağışlanması isteğini, "Eşimi parçalatmam" diyerek kabul etmedi. Bir gün sonra hayatını kaybeden Fidan Aydın, kızının yanında toprağa verildi.  Tolga Aydın ise, Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'nde 4 gün süren tedavinin ardından sağlığına kavuşarak taburcu oldu. Annesinin cenazesine de katılan Tolga Aydın, babası ile birlikte annesi ve kardeşinin mezarını yeniden ziyaret etti. Yukarı Taşçılar İlköğretim Okulu 5'inci sınıf öğrencisi Tolga Aydın ile babası, mezarların başında dua ederken büyük üzüntü yaşadı. Tolga, annesi ve kardeşinden geriye kalan aile fotoğraflarına bakarken ise gözyaşı döktü. Tolga, kaza anını hatırlamadığını söyledi. Annesi ve kardeşinin ölüm haberini babasının verdiğini anlatan çocuk, "Hastanede uyandığımı hatırlıyorum sadece. O günü hiç hatırlamıyorum. Annemi ve kardeşimi çok özledim" dedi.  Eşi ve kızının ölümünün ardından oğluyla birlikte hayatta yalnız kalan Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) maden işçisi Murat Aydın, otomobilin kızı ve çocuklarına çarpmadan hemen önce hızla yanından geçtiğini söyledi. Murat Aydın, "Kahveden çıktım eve gidiyordum. Yürürken, eşime ve çocuklarıma çarpan araba, yanımdan hızlı bir şekilde geçti. 30 saniye sonra ise telefon geldi. Koşa koşa eve gittim. Eşim ve çocuklarım az önce yanımdan geçen arabanın altındaydı. Çok üzgünüm. Böyle bir şey hiç aklıma gelmemişti. Bir tek oğlum kaldı hayatta. Ona da bir şey olsaydı tamamen yıkılırdım" dedi.  Kazanın ardından gözaltına alınan ve 0,70 promil alkollü çıkan TTK maden işçisi sürücü Sinan Ayhan, çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.