Kdz. Ereğli'de 2001 yılında 90 dönüm arazi üzerine kurulan ve toplam 225 işyerinin bulunduğu Belen Sanayi Sitesi, kameralarla denetleniyor.
Toplam 225 işyerinin bulunduğu Belen Sanayi Sitesi'nin Genel Müdürü Mustafa Küçüköksüz, kurulan kamera sistemi ile sanayi sitesinde yaşanabilecek herhangi bir olumsuzluğun önüne geçildiğini söyledi. 90 Dönümlük araziye kurulan toplam 225 işyerinin bulunduğu Belen Sanayi Sitesi’nin Genel Müdürü Mustafa Küçüköksüz, her noktanın güvenlik kameraları ile kayıt altına alındığını belirterek, “En güvenli sanayi sitelerinden biriyiz” dedi.
Küçüköksüz, Önder Gazetesi muhabirine yaptığı açıklamasında, “Belen Sanayi Sitesi’nde 225 işyeri bulunmaktadır. Sanayi sitemize gün boyu yüzlerce araç yine yüzlerce kişi giriş çıkış yapmaktadır. Kurulan kamera sistemi ile her noktayı kayıt altında tutuyoruz. Daha önce yaşanan hırsızlık olayları konulan güvenlik kameraları ile ortadan tamamen kalktı. Hem esnafımız hem vatandaşımız huzurlu bir sanayi sitesinde hizmet alıp hizmet vermektedir” dedi.