Kdz. Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Engel Tanımayan Engelliler Derneği tarafından ilçede ihtiyaç sahibi bir vatandaşa akülü tekerlekli sandalye verildi.

Kdz. Ereğli Engel Tanımayan Engelliler Derneği Başkanı Şaban Yavuz, hayırseverlerin desteğiyle alınan akülü tekerlekli sandalyeyi ilçede ihtiyaç sahibi bir vatandaşa teslim ettiklerini söyledi.
Dernek olarak sosyal sorumluluk çerçevesinde bu tür çalışmalar ağırlık verdiklerini belirten Yavuz, Burada bizden talebi olan üye arkadaşımızın bu talebini yerine getirmek için toplandık. Kendisi evinden dışarı çıkamıyordu. Bizde kendisine hayırseverlerin yardımıyla aldığımız akülü tekerlekli sandalyeyi kendisine teslim ettik, hayırlı olmasını diliyoruz. Biz bu anlamda engellerimize daha çok destek olmak için hayırseverlerin yardımlarını bekliyoruz dedi.
Akülü tekerlekli sandalyeyi teslim alan doğuştan engelli Muharrem Okay ,Derneğin yapmış olduğu bu bağıştan ötürü teşekkür ediyorum. Dernek ilçede önemli çalışmalar ortaya koyuyor. Bu çalışmalara bizlerde elimizden gelen noktada destek olmaya çalışacağız. Sağ olsunlar dedi.