Ereğli' de 2012 yılının ilk düğünü Bursa Park İskender salonunda gerçekleştirildi. 5 sene önce görücü usulü tanıştırılan, doğuştan sağır ve dilsiz Gülcan Öner (23) ve Kartal Ünlü (25) çifti, restoran da gerçekleştirilen sade bir tören ile dünya evine girdi. Çifti akrabaları yalnız bırakmazken, heyecanlı oldukları gözlendi.
5 sene önce görücü usulü tanışan ancak gelin Gülcan Öner'in damadı istememesi sonucu olumsuzlukla sonuçlanmasının ardından mücadeleyi bırakmayan Damat Kartal Ünlü, 5 senelik mücadelenin ardından mutlu sona ulaşabildi. İlk başlarda damadın işi olmaması sebebiyle olumsuzlukla sonuçlanan kız isteme olayı, damadın 2 sene önce Gölcük'te işe girmesi ile mutlu sonla bitti.

ENGELLİ OLMALARINA RAĞMEN ENGELLERİ AŞTILAR
Sorunlu geçen bir 5 yılın ardından oğlunu evlendiren Nevzat Ünlü (48) Çok zor şartlar altında kızımızı alabildik. Oğlum şimdi iş adamı oldu. 2 senedir çalışıyor. Kızımızı birçok sevdik. Komşularımızın bulduğu yani görücü usulü olan bu evlilikte ilk başta kız tarafı kızlarını vermek istemedi. Ancak araya giren komşuların gayretleri ve oğlumuzun iş sahibi olmasıyla şimdi bu mutlu günü yaşıyoruz. Allahım herkese böyle güzelliği nasip etsin. Onlar engelli olmalarına rağmen, kendi önlerinde ki engelleri kaldırarak mutluluğa ulaştılar. Bizlerde onların mutluluğunu paylaşıyoruz dedi.
Gelin Gülcan Öner'in babası Kadir Öner (52) ise kızının ilk başta evliliği istemediğini, ancak yapılan görüşmelerin ardından damadın işe girmesiyle buzların erdiğini kaydetti. Baba Öner Biz ilk başta kızımızı damadın işi olmadığından vermek istemedik. Ancak şimdi işi var. İnşallah mutlu olurlar dedi.
Damat Kartal Ünlü ise işaret diliyle 2012 yılının herkese uğur getirmesini diledi.