Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Alaplı Meslek Yüksek Okulu öğrencileri, sosyal sorumluluk projesi kapsamında özel bir bakımevindeki engellilere yılbaşı eğlencesi düzenledi.

Bülent Ecevit Üniversitesi Alaplı Meslek Yüksek Okulu Beden Eğitimi öğretim görevlisi Ömer Dereli, gazetecilere yaptığı açıklamada, 10 kişilik öğrenci grubu, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Kuzey Bakım Merkezinde kalan ruhsal ve fiziksel hastalar ile yaşlılarla haftada bir gün vakit geçirerek her türlü ihtiyaçlarını karşıladığını söyledi.

Bu öğrenciler, yaşlılara yılbaşı öncesi müzikli eğilence düzenlemek istediklerini ifade eden Dereli, “Okulumuzda eğitim gören 10 öğrencimiz sosyal sorumluluk projesi kapsamında özel bir bakım merkezinde kalan fiziksel ve ruhsal hastalarla haftada 1 gün olmak üzere 4 hafta boyunca birlikte oldular. Onlara kitap okuyarak güzel bir gün geçirmelerini sağladılar. Aynı öğrencilerimiz yılbaşı öncesi eğlenmeleri için müzikli bir organizasyon düzenledi. Amacımız engellilerimiz her zaman yanlarında olduklarını göstermek çok güzel vakit geçirdiler.”diye konuştu.

Bakım merkezi müdürü Serdar Demirkol’da “Yılbaşı öncesi engellilerimize güzel bir gün yaşatan öğrencilerimize sonsuz teşekkür ediyoruz” dedi.